Patiënt log-in Algemene nummer 020 215 60 60
X
Language / 語言 / Lugha

Tolk

Om de patiënt de juiste zorg en behandeling te bieden is het van groot belang dat de behandelaar en patiënt elkaar goed begrijpen. U bent als patiënt verplicht zelf te zorgen voor een informele tolk indien dit noodzakelijk is. Als u anderstalig bent en u problemen heeft om u zelf in het Nederlands of Engels uit te drukken adviseren wij u een informele tolk mee te brengen tijdens uw afspraak.

Hastaya doğru bakım ve tedavi sağlamak için, tedavi eden kişinin ve hastanın birbirini iyi anlaması çok önemlidir. Eger kendinizi iyi ifade edemiyeceğinize inanıyorsaniz yanınızda tercüman getirmeniz mecburidir. Ana dili Hollandaca olmayan biriyseniz ve kendinizi Hollandaca veya İngilizce olarak ifade etmekte sorun yaşıyorsanız, randevunuz sırasında bir tercüman getirmenizi öneririz.

Welkom, waarmee kunnen wij u helpen?

Locatie Linnaeushof

Linnaeushof 6

1098 KH Amsterdam

Locatie Linnaeushof

In Amsterdam Watergraafsmeer is Huid Medisch Centrum gevestigd op Linnaeushof 6. Dermatoloog Bart Nanninga en Louise Gerbens zijn werkzaam op deze locatie. U kunt betaald parkeren in de directe omgeving. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Bereikbaarheid locatie Linnaeushof:

U komt met het openbaar vervoer:
Tram 19

Bus 41

Wij adviseren u om uw reis naar Huid Medisch Centrum met www.ns.nl of www.9292.nl te plannen.

 

U komt met de fiets:
Wij adviseren u om uw reis te plannen met de www.routeplanner.fietsersbond.nl. Bij de ingang van Huid Medisch Centrum hebben we een fietsenrek waar u uw fiets of scooter kan plaatsen.

U komt met de auto of motor:

https://www.anwb.nl/verkeer/routeplannerRouteplanner

Deze locatie heeft geen eigen parkeergelegenheid voor patiënten. Houd bovendien rekening met beperkte en betaalde parkeermogelijkheden rondom het centrum.

Wij adviseren u om op https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeertarieven/ te kijken voor de actuele parkeertarieven.