Patiënt log-in Algemene nummer 020 215 60 60
X
Language / 語言 / Lugha

Tolk

Om de patiënt de juiste zorg en behandeling te bieden is het van groot belang dat de behandelaar en patiënt elkaar goed begrijpen. U bent als patiënt verplicht zelf te zorgen voor een informele tolk indien dit noodzakelijk is. Als u anderstalig bent en u problemen heeft om u zelf in het Nederlands of Engels uit te drukken adviseren wij u een informele tolk mee te brengen tijdens uw afspraak.

Hastaya doğru bakım ve tedavi sağlamak için, tedavi eden kişinin ve hastanın birbirini iyi anlaması çok önemlidir. Eger kendinizi iyi ifade edemiyeceğinize inanıyorsaniz yanınızda tercüman getirmeniz mecburidir. Ana dili Hollandaca olmayan biriyseniz ve kendinizi Hollandaca veya İngilizce olarak ifade etmekte sorun yaşıyorsanız, randevunuz sırasında bir tercüman getirmenizi öneririz.

Welkom, waarmee kunnen wij u helpen?

Locatie Paasheuvelweg

Paasheuvelweg 28

1105 BJ Amsterdam

Locatie Paasheuvelweg

Locatie Paasheuvelweg is goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid. Kijk op www.9292.nl voor een op u afgestemd reisplan met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid locatie Paasheuvelweg

U komt met het openbaar vervoer:
Trein
U kunt uitstappen op NS-station Holendrecht. Vanaf het station is het slechts 10 minuten lopen naar Huid Medisch Centrum. U loop het station uit aan de kant van de bussen en volgt het fietspad richting het Fletcher hotel aan de rechterkant van de weg. Na ongeveer 10 minuten lopen ziet u Huid Medisch Centrum aan uw rechterhand.

Metro
– Metrolijn 50
– Metrolijn 54
U stapt uit op metrostation Holendrecht. Vanaf het metrostation is het slechts 10 minuten lopen naar Huid Medisch Centrum. U loopt het metrostation uit aan de kant van de bussen en volgt het fietspad richting het Fletcher hotel aan de rechterkant van de weg. Na ongeveer 10 minuten lopen ziet u Huid Medisch Centrum aan uw rechterhand.

Bus
– Stadsbussen 41 en 47
– Streekbussen 120, 285, 375, 376, 377, 378, 379
Vanaf het busstation volgt u het fietspad richting het Fletcher hotel aan de rechterkant van de weg. Na ongeveer 10 minuten lopen ziet u Huid Medisch Centrum aan uw rechterhand.

Wij adviseren u om uw reis naar Huid Medisch Centrum met www.ns.nl of www.9292.nl.

Hieronder ziet u een foto van de beste looproute vanaf OV station.

U komt met de fiets:
Wij adviseren u om uw reis te plannen met de www.routeplanner.fietsersbond.nl. Bij de ingang van Huid Medisch Centrum hebben we een fietsenrek waar u uw fiets of scooter kan plaatsen.

U komt met de auto of motor:
Ons centrum in Amsterdam Zuidoost beschikt over gratis parkeergelegenheid. Bij de slagbomen kunt u uw naam en afspraak doorgeven om toegang te krijgen tot het parkeerterrein.