Patiënt log-in Algemene nummer 020 215 60 60
X
Language / 語言 / Lugha

Tolk

Om de patiënt de juiste zorg en behandeling te bieden is het van groot belang dat de behandelaar en patiënt elkaar goed begrijpen. U bent als patiënt verplicht zelf te zorgen voor een informele tolk indien dit noodzakelijk is. Als u anderstalig bent en u problemen heeft om u zelf in het Nederlands of Engels uit te drukken adviseren wij u een informele tolk mee te brengen tijdens uw afspraak.

Hastaya doğru bakım ve tedavi sağlamak için, tedavi eden kişinin ve hastanın birbirini iyi anlaması çok önemlidir. Eger kendinizi iyi ifade edemiyeceğinize inanıyorsaniz yanınızda tercüman getirmeniz mecburidir. Ana dili Hollandaca olmayan biriyseniz ve kendinizi Hollandaca veya İngilizce olarak ifade etmekte sorun yaşıyorsanız, randevunuz sırasında bir tercüman getirmenizi öneririz.

Welkom, waarmee kunnen wij u helpen?

Zoek op huidaandoening

De volgende huidaandoeningen worden in Huid Medisch Centrum behandeld.

 

Zoek op behandeling

De volgende behandelingen worden in Huid Medisch Centrum uitgevoerd.

 

Actuele wachttijden

Dermatologie algemene spreekuur: 5 dagen
Allergologie: 5 dagen
Flebologie: 2 dagen
Huidtherapie: 2 dagen
Spoedgevallen: Zelfde dag

Allergologie poli Huid Medisch Centrum

Bent u bij de huisarts geweest en is er een mogelijke verdenking op hooikoorts, een huisstof-, of voedingsallergie, ernstige allergische reacties of netelroos? Dan kunt u op verwijzing van de huisarts een afspraak maken op de allergiepoli in Huid Medisch Centrum.

Tijdens het consult wordt u onderzocht en krijgt u advies van de allergoloog. Allergie onderzoek zoals huidpriktesten kunnen worden uitgevoerd, ook bloedonderzoek naar allergieën is mogelijk.

Indien van toepassing wordt er een behandeling/therapie gestart. Hierbij is een immuuntherapie of desensibilisatie therapie mogelijk. Het allergologie spreekuur wordt vindt enkel plaats op onze locatie Paasheuvelweg.

 

Terug naar nieuwsarchief